Blockchain Drenthe Meetup @ Growing Workplace!

donderdag 15 maart, 2018

17:00 Baander 4


Wat we doen

Blockchain en Cryptocurrencies staan het laatste jaar flink in de belangstelling, je kunt de krant niet openslaan of er wordt wel iets over geschreven en ook het journaal brengt regelmatig nieuws hierover onder de aandacht. Vrijwel iedereen heeft al eens de term Bitcoin horen vallen maar over “de Blockchain” is niet zo heel veel bekend.

Deze meetup heeft tot doel iedereen met interesse in Blockchain, ICO’s en Crypto met elkaar in contact te brengen. Informatie uitwisselen, leuke sprekers aanhoren, je kennis op dit gebied naar een hoger niveau trekken.
Eens in de maand komen we bij elkaar in Emmen bij Growing Workplace en delen informatie met elkaar.
We starten in principe met wat informatie over de Crypto-munten-markten, bespreken de achtergrond van een ICO en gaan vervolgens wat dieper in op een bepaalde munt of blockchain (hoe werkt het en wat kan je ermee).

Deze Blockchain-meetup is een spin-off van BlockchainLab Drenthe (een organisatie die zich inzet voor het verspreiden van kennis op het gebied van Blockchain-techniek in Drenthe). Er zullen tijdens deze bijeenkomst deelnemers in BlockchainLab Drenthe aanwezig zijn voor mensen/bedrijven met wat meer technische vragen.